Антон Шнитер – управител

Антон Шнитер е музикален мениджър, културен промоутър и учредител на фондация “МетаАрт”. Занимава се с организацията и промоцията на музикални, театрални, литературни и обществени събития на територията на Пловдив и страната. Мениджър на група “ТДК”. По образование е икономист със специализация по музикален бизнес от Berklee College of Music (Бостън, МА, САЩ). Извън специалността си се занимава с музика, звукозапис, видеомонтаж и фотография.

 

Михаела Ничева

Михаела Ничева е графичен дизайнер и UX консултант, отдаден на визуалните изкуства. Работи предимно с публични организации като лондонската полиция и ню-йоркското метро, организирайки работилници за идеи и иновации с цел да направи техните услуги достъпни и използваеми. По образование е рекламен художествен директор, говори свободно испански, руски и английски. Нейната страст е да осъществява креативни връзки между различни култури и да изследва как изкуството влияе на общественото мислене и дух.

 

Неда Митковска

Неда Митковска завършва „Театрално изкуство“ през 2015 г. към Национална Академия за театрално и филмово изкуство “Кръстьо Сарафов“ в София, след което специализира арт мениджмънт и дигитален маркетинг в Академия по изкуствата в Братислава, Словакия. Има задълбочени интереси в областта на визуaлните изкуства и фотографията. През последните години предприема редица пътувания из Европа с основна цел посещаване на различни културни институции и взаимстване на добри практики от тях.

 

Габриела Данаилова

Габриела Данаилова – журналист, инструктор по йога на смеха и силно отдадена на мисията на доброволчеството. Ентусиазмът ѝ за нови проекти, начинания и приключения никога не стихва и е винаги готова да се включи в развитието на всяка нова идея.

 

Ани Гошева

Ани Гошева е инструктор и професионален състезател по пол денс, както и мениджър на собствена школа в София. Работила е в организацията на автори и музикални издатели за управление на авторски права “Музикаутор” като специалист по авторско право. Икономист по образование, обича изкуството, а любовта ѝ към музиката и спорта винаги са я карали да влага всичките си сили и умения в подпомагане на развитието им в България.

 

Адриана Любенова

Адриана Христославова Любенова е завършила бакалавърска степен в университета „Джордж Мейсън” в САЩ (специалност Скулптура); магистърска степен по „Църковна живопис” в АМТИИ Пловдив; магистърска степен по „Практическа Теология” в ПУ „Паисий Хилендарски”; магистърска степен по „Археология” с втора специалност „Реставрация и консервация“  в ШУ „Епископ Константин Преславски”. Тя има следдипломна специализация по „Богословие и символика в ранното християнство“, „Техника и технология на живописта“ и „Иконография“, както и специализиран стаж по реставрация и консервация на паметниците на културата към ЮНЕСКО. Работи като главен асистент в катедра „Теология“ към Философско-исторически факултет и научен секретар на Университетски център за християнско изкуство и култура към ПУ „Паисий Хилендарски“. Член е на Международния комитет за реставрация и консервация на мозаики (ICCM) и на Управителния съвет на Асоциацията на българските училища в чужбина (АБУЧ). В професионалната си кариера има повече от петдесет изложби в страната и чужбина, както и множество публикации.

 

Стефан Георджев

Стефан Георджев – Магистър по право от Пловдивски университет “Паисий Хилендарски”. Работи в областта на компютърните технологии с опит в международни лидери на пазара като Hewlett Packard и Buchanan Technologies. Интересува се задълбочено от музика и най-вече от развитието на българската младежка сцена. Занимава се активно и със спорт, в частност бойни изкуства, като от края на 2016-та прави първи стъпки като инструктор на млади състезатели.